User Tag List

Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 35 to 51 of 188
  1. #35
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    JurongWest.SG
    Posts
    1,708
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Seems like replying with quotes or simply replying have become a drag. Moreover all my previous text formatting is now gone. Have anybody got the same problem? I need to repost my updates (clearly) about Badminton sessions for today

  2. #36
    Regular Member visor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    10,283
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Yeah, this has happened before, either due to the forum software update or Java script updates not playing nicely with each other.

    Just do your typing and editing in a simple text editor and then cut and paste into the forum posting box.

    Or use Tapatalk like I am now...

  3. #37
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    JurongWest.SG
    Posts
    1,708
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Not used to using mobile phone to do forum posting. The screen is too small

  4. #38
    Regular Member Loh's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Singapore Also Can
    Posts
    12,809
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I can't post and paste as I used to using my office PC.

    Don't know what went wrong?

    I'm now using my laptop.

  5. #39
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Uncle Loh,

    It's the same with everyone. I thing the message is :

    "Server is undergoing upgrading, inconveniece caused is regretted"

  6. #40
    Regular Member chris-ccc's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    26,847
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Arrow BC server upgrade (18-Apr-2014)

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    another round of server upgrade.

    the hosting company is doubling the amount of ram for free. our front end server has been a little ram limited so i took the opportunity to upgrade it. there was an hour of down time but now it is completed.

    the migration will happen automatically in the background now. if there are some hiccups, do let me know.
    .
    Hi kwun,

    One of our CCCers said: "My reply does not come up with the quoted section although i do the same as previously".
    .

  7. #41
    Regular Member AlanY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    England
    Posts
    4,568
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by chris-ccc View Post
    .
    Hi kwun,

    One of our CCCers said: "My reply does not come up with the quoted section although i do the same as previously".
    .
    just found a quick fix.
    instead of clicking the 'reply with quote' by right click it 'to open in a new tab', that works for me.

    work for editing as well
    Last edited by AlanY; 04-30-2014 at 09:07 AM.

  8. #42
    Regular Member AlanY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    England
    Posts
    4,568
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just found a quick fix.
    instead of clicking the 'reply with quote' by right click it 'to open in a new tab', that works for me.

    work for editing as well
    just checked that actually only work on chrome, not firefox

  9. #43
    Regular Member AlanY's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    England
    Posts
    4,568
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just found a quick fix.
    instead of clicking the 'reply with quote' by right click it 'to open in a new tab', that works for me.

    work for editing as well
    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just checked that actually only work on chrome, not firefox
    Also work for safari in ipad

  10. #44
    Regular Member visor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    10,283
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Eh, just use the free Tapatalk in iOs or Android and no need any workarounds.

  11. #45
    Regular Member chris-ccc's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    26,847
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Lightbulb 'Reply with quote' by right click it 'to open in a new tab'

    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just found a quick fix.
    instead of clicking the 'reply with quote' by right click it 'to open in a new tab', that works for me.

    work for editing as well
    .
    Thank you AlanY.

    I shall inform our CCCers.
    .

  12. #46
    Regular Member visor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    10,283
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    The best way work around on the PC is to do your typing and editing in another word editor, then cut and paste it into the text box, and post.

    Like this.

  13. #47
    Regular Member visor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    10,283
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by visor View Post
    The best way work around on the PC is to do your typing and editing in another word editor, then cut and paste it into the text box, and post.Like this.
    And this...............

  14. #48
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by visor View Post
    The best way work around on the PC is to do your typing and editing in another word editor, then cut and paste it into the text box, and post.Like this.
    Not with Firefox. I am using Chrome to post this. Not sure about IE.

  15. #49
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by visor View Post
    And this...............
    Quote Originally Posted by nokh88 View Post
    Not with Firefox. I am using Chrome to post this. Not sure about IE.
    ...and I just discovered this!!

  16. #50
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by nokh88 View Post
    Not with Firefox. I am using Chrome to post this. Not sure about IE.
    Ooops...Sorry, didn't notice AlanY posted before me.
    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just checked that actually only work on chrome, not firefox
    Quote Originally Posted by AlanY View Post
    just found a quick fix.instead of clicking the 'reply with quote' by right click it 'to open in a new tab', that works for me.work for editing as well

  17. #51
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NorCal, United States
    Posts
    939
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I talked to Kwun, he's been busy. He will apply a fix soon

Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •