User Tag List

Page 9 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 137 to 153 of 188
  1. #137
    Regular Member visor's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    10,253
    Mentioned
    139 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Sure you can.....

    Name:  2783.gif
Views: 89
Size:  7.7 KB

  2. #138
    Regular Member Loh's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Singapore Also Can
    Posts
    12,679
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I suspect in my case the icon at the left corner, "Remove Format" is not working.
    This may have prevented me from pasting pictures.

  3. #139
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    HK
    Posts
    4,257
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    still can't like a post!!

  4. #140
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    yes. "like" is still broken. I will have to spend a fair amount of time to fix the code, or use the default sub-optimal formatting. let me think think first.

    for anyone who still have problem with the editor or image uploading, go to your browser and clear your browser's cache. this forces the browser to load in the fixed files instead of using the old broken ones.

    in all cases, you don't need to delete cookies, just the browser file / image cache.

    here is the instruction for chrome:

    https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=en

    for firefox:

    https://support.mozilla.org/en-US/kb...-firefox-cache

    for IE (don't delete cookie):

    https://kb.wisc.edu/page.php?id=15141

  5. #141
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    for those are are interested. here is what happened.

    the server hosting company that BC uses offered an free upgrade to the server. for the same monthly cost, we get double the ram, and also we get SSD drives. this is significant as BC has always been limited by ram. the upgrade process is supposed to be flawless. but somehow it wasn't. somehow the software didn't like the state of the system after the upgrade. a few things broke, namely the editor and various images in various form.

    going through incident reports the editor issue is supposed to be well known and already existed for a few months but BC never hit it for some reason. the image issue is complete unknown and have no explanation. but they seemed to be orthogonal issues. the editor issues can be fixed with updating the software. but i held off because i want to make sure the image issue is understood and fixed first.

    that compounded with a busy schedule lately made the process longer than i wanted to. i apologize for that.

    eventually i just bite the bullet and upgraded the software without understanding what went on with the images. miraculously the update fixed both.

    however, something else broke. the plugins that we use for like, the smilies and tapatalk broke during the update. those require an updated software for those as well as just updating the smilies files. some other plugin broke too like the spam filter.

    so most things are back into shape now. the good thing is that most software is now up-to-date as a result of all these.

  6. #142
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    NorCal, United States
    Posts
    937
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I can finally reply on firefox again! Woohoo!

  7. #143
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    i updated the database server as well. ram doubled and SSD drive serving our data.

    now we have both sites running on SSD drives. should be even faster now.

  8. #144
    Moderator cobalt's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arrakis
    Posts
    8,905
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Can't thank you enough for your troubles, Kwun!

  9. #145
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    there were some noticeable slowdown during the UC/TC match last night. let's see how the server do tonight.

  10. #146
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    there were some noticeable slowdown during the UC/TC match last night. let's see how the server do tonight.
    Like. 10 chars.

  11. #147
    Moderator
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Outside the box
    Posts
    14,273
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    Good speeds now Like!

  12. #148
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    yes. it is actually fun now to just blast a bunch of replies coz each one of the submit is immediate.

  13. #149
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    India
    Posts
    5,543
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    for those are are interested. here is what happened.

    the server hosting company that BC uses offered an free upgrade to the server. for the same monthly cost, we get double the ram, and also we get SSD drives. this is significant as BC has always been limited by ram. the upgrade process is supposed to be flawless. but somehow it wasn't. somehow the software didn't like the state of the system after the upgrade. a few things broke, namely the editor and various images in various form.

    going through incident reports the editor issue is supposed to be well known and already existed for a few months but BC never hit it for some reason. the image issue is complete unknown and have no explanation. but they seemed to be orthogonal issues. the editor issues can be fixed with updating the software. but i held off because i want to make sure the image issue is understood and fixed first.

    that compounded with a busy schedule lately made the process longer than i wanted to. i apologize for that.

    eventually i just bite the bullet and upgraded the software without understanding what went on with the images. miraculously the update fixed both.

    however, something else broke. the plugins that we use for like, the smilies and tapatalk broke during the update. those require an updated software for those as well as just updating the smilies files. some other plugin broke too like the spam filter.

    so most things are back into shape now. the good thing is that most software is now up-to-date as a result of all these.
    I salute you ...Fantabulous effort to make it possible for all of us... Thank you sir...

  14. #150
    Regular Member demolidor's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    @Hollanti
    Posts
    11,835
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks for the update reports and the effort put in ! Perhaps it will even fix my ever persistent timeout issues that only happen(ed) on this site ... will keep my eyes peeled.

  15. #151
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,149
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Do let me know if you still see them. The site was slow and timing out last night but I fixed that problem. The extra ran should help.

  16. #152
    Regular Member nokh88's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    9,047
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Boss, when can the "like" function restored?

  17. #153
    Regular Member chris-ccc's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    26,847
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    Do let me know if you still see them. The site was slow and timing out last night but I fixed that problem. The extra ran should help.
    .
    For me, all things are the same, before/after the upgrade.

    No difference at all.

    It must be my silly internet system. LOL
    .

Page 9 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •