User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,745
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Submitting posts

    This has been happening to me a few times already, more so lately. Not sure if it happens to somebody else or it has anything to do with my browser.

    When done replying to others posts, I click the 'Submit Reply' button and the message that I need to login in BF so I could post my reply. The thing is that I have already logged-in to BF, otherwise I wouldn't be able to type my post.

    Does any of you had also this problem?

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Outside the box
    Posts
    12,509
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    happens to me as well but not on my home computer which I never log out from. But it does happen on other computers on which I log on and off from.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Leicester
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I think this has to do somethign with cookies. Try clearing your cookies, then when you login into BC, forum, click on 'remember me'. Hopefully it should work

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,745
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Cheung,
    My computer is shared, so I do login when coming to BC. At my work place, there's only intranet, no outside connection.

    Ravster,
    Thanks, you may be right. I'll try to remember to check the cookies. I think the 'Remeber me' is checked by default.
    Last edited by viver; 10-18-2004 at 02:41 AM.

Similar Threads

  1. Slow post submitting.
    By LazyBuddy in forum Forum Feedback
    Replies: 12
    : 08-08-2007, 10:19 PM
  2. 100,000 posts !
    By kwun in forum General Forum
    Replies: 41
    : 12-25-2004, 06:23 PM
  3. submitting Review causes error?
    By bigredlemon in forum Forum Feedback
    Replies: 0
    : 12-11-2004, 03:18 AM
  4. Hey, 10,000 Posts!
    By Dave in forum Badminton Rackets / Equipment
    Replies: 0
    : 01-18-2002, 03:54 AM
  5. 10,000 posts.
    By kwun in forum General Forum
    Replies: 5
    : 05-04-2001, 08:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •