User Tag List

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 35 to 39 of 39
  1. #35
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    35,915
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by silentheart
    Hi Kwun,

    Could you check the search function under equipment forum. I can click on the search and the box comes up. However, the box is gone when I click on the it to enter subject. When I click again, it tells me error on page. Thanks.
    are you still seeing that? somehow the new software is clashing with the main menubar. i have removed the menubar for now. i will put it back once i figure out how to fix this problem...

  2. #36
    Moderator
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    5,436
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    My computers that I use have sorted that problem now (or I should say Kwun has sorted that prolem, so my computer isn't affected!).

  3. #37
    Regular Member DinkAlot's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    dcbadminton.net
    Posts
    12,202
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by chibe_K
    The new "Quick Reply" window at the bottom is a wonder, love it !
    I wish the Quick Reply was default to Advanced Mode so I don't have do an extra step.

  4. #38
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canada,Ab,Calgary
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    The Only thing I dont like (Sorry) is the quick search tab on the top left corner is now missing so i have to do this the long way =[.

  5. #39
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Bay Area
    Posts
    607
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Woofsta
    The Only thing I dont like (Sorry) is the quick search tab on the top left corner is now missing so i have to do this the long way =[.

    Same Complaint. I use to go through the forums with the top left corner as Woofsta calls it. I hate having to go back to the beginning to go where i want.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. ANNOUNCEMENT: new upgraded software (aka. YUCK what is this?)
    By kwun in forum Badminton Central Announcements
    Replies: 283
    : 01-15-2011, 08:44 PM
  2. FS: FS 2 month old Alpha Axis Pro(Upgraded) with Wise 2086
    By 10splayer01 in forum Buy & Sell - Read the rules sticky before you post
    Replies: 1
    : 11-22-2010, 05:22 PM
  3. Hello I'm new to these forums :)
    By badminnoob in forum Introduction
    Replies: 7
    : 12-01-2008, 07:30 PM
  4. new 2 forums
    By starski in forum Introduction
    Replies: 13
    : 11-14-2007, 10:21 PM
  5. A review of my upgraded E-1000
    By eguitarcoolboy in forum Badminton Rackets / Equipment
    Replies: 11
    : 02-13-2007, 04:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •