User Tag List

Page 6 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 86 to 102 of 119
  1. #86
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Posts
    1,992
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i cant find any javascript thingy in the security settings. all i can find is active X or something. forgive my ignorance on this matter. what's funny though is that all the other options like new posts, and today's posts, and member's list and even the quick links are working but not the search option.

  2. #87
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default To find out..

    Quote Originally Posted by azabaz_ipoh View Post
    errr.... i know i use internet explorer but i have no idea what version it is. is there a difference? i think, most probably, i am using the IE 7.
    ..what version of IE you're using, just click on the 'Help' button above and then click on 'About Internet Explorer'..you should see which version of IE you're using..

  3. #88
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Posts
    1,992
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yep, IE 7. that's the version i am using. i tried to find the java thingy and was told to upgrade my java. so i did. now the search option goes twilight zone. sometimes i click on it, the small box appear. other times, nothing happen. most of the time it works when i just clicked on a topic to read. then i clicked search and the small box appear. i read the topic and when i clicked search again, back to square one. this is baffling me to say the least.

  4. #89
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Hmm..

    Quote Originally Posted by azabaz_ipoh View Post
    yep, IE 7. that's the version i am using. i tried to find the java thingy and was told to upgrade my java. so i did. now the search option goes twilight zone. sometimes i click on it, the small box appear. other times, nothing happen. most of the time it works when i just clicked on a topic to read. then i clicked search and the small box appear. i read the topic and when i clicked search again, back to square one. this is baffling me to say the least.
    ..sorry, i'm not using version 7 currently..Maybe it's got something to do with the version of IE we're using??..

  5. #90
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Posts
    1,992
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    maybe. can anybody help me with this. thanks for your reply ctjcad.

  6. #91
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    im using IE7 and face the same problem on search click and quick links click ... i truly hope someone can help

    i did PM kwun but no reply on this somebody pls help !!!

    thanks a million ...

  7. #92
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    like azabaz_ipoh said, i cant find any javascript to enabled it ohhh ... pls help us ...

  8. #93
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default I'm sure..

    Quote Originally Posted by susanong View Post
    im using IE7 and face the same problem on search click and quick links click ... i truly hope someone can help

    i did PM kwun but no reply on this somebody pls help !!!

    thanks a million ...
    ..kwun knows and acknowledges the possible glitch....

  9. #94
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,152
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ctjcad View Post
    ..kwun knows and acknowledges the possible glitch....
    well, looks like *some* ppl with IE7 is having issues. but i have tested it myself and it worked for me.

    to see if you have javascript is simple, do you see the advertising on the left hand column? if not, then javascript is not enabled. if you see the advertising and you are still not seeing the search box, you can try go to:

    http://www.badmintoncentral.com/forums/search.php

    for the time being...

  10. #95
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi kwun ... where can i find javascript to enabled it ?
    thanks

  11. #96
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    oooppsss ... sorry kwun ... i saw the ad on L side
    guess i'll just need to use the link u gave
    thanks something better than nothing

  12. #97
    Regular Member wilfredlgf's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    2,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by azabaz_ipoh View Post
    yep, IE 7.
    Seems to work for me.
    Attached Images Attached Images  

  13. #98
    Regular Member wilfredlgf's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    2,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have a look at this lads:

    http://www.tranexp.com/win/JavaScrip...ling.htm#MSIE7

    FYI, Java and Javascript are different things - don't get mixed up!

  14. #99
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Posts
    1,992
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by wilfredlgf View Post
    Have a look at this lads:

    http://www.tranexp.com/win/JavaScrip...ling.htm#MSIE7

    FYI, Java and Javascript are different things - don't get mixed up!
    Thank you wilfred. i hope by lads, you mean ladies, because i am no guy and i believe so is susan. he he he he. i checked the javascript and it is enable. but still the search option kinda goes twilight zone on me. nonetheless, the method kwun mention still can work. so if i want to search, i simply open the search option in a new tab. just a little more work. no biggie.

  15. #100
    Regular Member wilfredlgf's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    2,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by azabaz_ipoh View Post
    Thank you wilfred. i hope by lads, you mean ladies, because i am no guy and i believe so is susan. he he he he. i checked the javascript and it is enable. but still the search option kinda goes twilight zone on me. nonetheless, the method kwun mention still can work. so if i want to search, i simply open the search option in a new tab. just a little more work. no biggie.
    You two were girls?!

    My apologies, lasses.

    And no, lads meant guys.

  16. #101
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    113
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yah ... like azabaz_ipoh said ... we both are ladies ... only difference ... she is young lady n i'm old lady ... hahahaha

    it doesnt work for IE7 so we wil follow what kwun advise

  17. #102
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    36,152
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Gollum View Post
    Kwun,

    If you would like to centre the page, just add this at the end of your stylesheet:
    #fullheightcontainer {
    margin: 0 auto;
    }
    I've tested it (IE6, IE7, and FF2) on your site and it works. Strangely, nothing happens in Opera, but that hardly matters. IE5 never gets this right, but it won't be harmed either.

    BTW -- hacky, hacky stylesheet Beware the allure of CSS hacks. They are fiends in disguise. Bewaaaaare!
    Thanks for the code. i have included it.

Page 6 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Similar Threads

  1. ANNOUNCEMENT: what was that?!?
    By kwun in forum Badminton Central Announcements
    Replies: 20
    : 09-28-2008, 06:10 PM
  2. announcement: READ THIS FIRST!
    By kwun in forum Badminton Tournament Video Sharing
    Replies: 1
    : 02-03-2005, 09:20 PM
  3. ANNOUNCEMENT...
    By kwun in forum General Forum
    Replies: 3
    : 02-26-2002, 06:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •