User Tag List

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    New York, US
    Posts
    10,283
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Slow post submitting.

    Just the recent 2 days or so, whenever I post on the forum (mostly using PC at work), it takes a long long time to bring me back to the thread. Most time, I just click "Today's Posts" so I can continue to read the next thread. I don't think it's the company's network, as it's pretty fast on almost any other sites.

    Anyone else experienced such slow response these days?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    London & Penang
    Posts
    6,628
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yup, i'm getting a similar problem.
    for me, it seems that posting takes a long time, so i click submit again and it then says that i have tried to post twice within 20 secs then i'd click the post again just to check that it has registered.
    strange ...

    it's much better today though.

  3. #3
    Moderator drifit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    6,428
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    today still the same, i also being tricked too.....
    i thought is my net lagging....

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    USA
    Posts
    4,660
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    Regular Member DinkAlot's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    dcbadminton.net
    Posts
    12,238
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yeah me too. When I posted, it just locks/stalls. I just go back and refresh.

  6. #6
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    35,973
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    let me take a look at this. not normal.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Canada
    Posts
    6,302
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    I have no problem. Others who have this issue should check with their ISP and scan their computers.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    vancouver,canada
    Posts
    1,663
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Same problem, but seems to be gone for now.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Basement Boiler Room
    Posts
    22,118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes, that is why i'm seeing more double postings becos some thot their 1st post didnt go through. I get the pause too but i know it got through so i didnt re-submit

  10. #10
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    35,973
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by silentheart View Post
    interesting read. but that won't affect BC's server as it only send out forum related email and no emails ever goes back to the server.

  11. #11
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    vancouver,canada
    Posts
    1,663
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by azn_123 View Post
    Same problem, but seems to be gone for now.

    Ok. I take that back the problem is still there.

  12. #12
    Regular Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    New York, US
    Posts
    10,283
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    interesting read. but that won't affect BC's server as it only send out forum related email and no emails ever goes back to the server.
    But if the spam delays other ISP provider servers, we will get slow response on our user end, no?

    Just test my connection speed. The overall speed is at least 10-15% slower than I normally get. I assume the ISP servers might get flooded.
    Last edited by LazyBuddy; 08-08-2007 at 10:20 PM.

  13. #13
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Dallas,TX. (From India)
    Posts
    986
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I got hit with the same problem......

Similar Threads

  1. Post YOUR Yonex Serial Numbers, No eBay Enquiries, Read Post#1, price/source required
    By kwun in forum Identify Fake Racket (Price/Source/Serial/Photos are required)
    Replies: 17198
    : 10-20-2014, 11:39 PM
  2. Replies: 3
    : 04-01-2010, 01:56 AM
  3. please post working torrent and emule links in this post
    By raju300 in forum Badminton Tournament Video Sharing
    Replies: 1
    : 06-27-2008, 07:38 AM
  4. submitting Review causes error?
    By bigredlemon in forum Forum Feedback
    Replies: 0
    : 12-11-2004, 03:18 AM
  5. Submitting posts
    By viver in forum Forum Feedback
    Replies: 3
    : 10-18-2004, 02:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •