User Tag List

Page 12 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 188 to 204 of 580

Thread: Play in bangi..

  1. #188
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    pehal la plak muda belia sakit sana sini....

    k, k...both sabtu and ahad looks good to pukul2 suttels ke sana ke sini!!

    c u all later dude...

  2. #189
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    muda belia ke menda.dah tua la mahzan.rasanya my hamstring oredi koyak ler. wawawawawa.

  3. #190
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    woo muda2 dah koyak2 hamstring ni... bahye....
    bro.. i wanna try ar play single.. one game this sunday.....
    hehhehe

  4. #191
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by mahzan View Post
    pehal la plak muda belia sakit sana sini....

    k, k...both sabtu and ahad looks good to pukul2 suttels ke sana ke sini!!

    c u all later dude...
    hi..i newbies here..i want to join u'r badminton grup can hah? i stay in Taman Equine Seri Kembangan..i f u need player can sms me 013 3931769 shah..

  5. #192
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    all my pren,

    tadi dah book 2 date untuk men badminton kat Putrajaya.

    lokasi : Dewan P11, Putrajaya.

    PIlihan pertama
    26/4/2008(Sabtu)
    10-12 am

    Pilihan Kedua
    27/4/2008(Ahad)
    10-12 am

    Kadar sewa : RM5.00/hour(siang)
    RM6.00/hour(malam)

    So korang decide la yea.
    bang nak join boleh..so saya nak contact sapa ni?
    ni hp saya 0133931769..

  6. #193
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    sorang je ke nak join? nantik aku dtg je tapi tak main. jalan pun dah tak betul neh.wakakakakaka.padan muka aku.

  7. #194
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    aku pun datang je la.... tapi tak main,, tgk je..
    takut kena buli...
    maxisfreak.. what day ek??saturdy or sundy?? or both day??
    i'll prefer sunday ar.. coz saturday i have frenly with pegda terbaikkk
    r u ready PEGDA..... rock rock rock

  8. #195
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    erm.how bout dis saturday? aku nak gi bayo court neh. sapa2 yang setuju bleh la letak nama. amcam?

  9. #196
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    erm.how bout dis saturday? aku nak gi bayo court neh. sapa2 yang setuju bleh la letak nama. amcam?
    ni nak main pukul berapa?pagi ke petang ke malam?tempat dia kat na? dewan percint 11 ke..kalau hari sabtu boleh la aku join..

  10. #197
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    kalau ramai nak sabtu, sabtu la.kalau ramai nak ahad, ahad la kita main. lokasi kat dewan presint 11. aku dah pre-book. apa2 hal list kan je kehadiran.

  11. #198
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Salam pkenalan utk semua.Tlebih dulu nk kenalkan diri.. ROL dari JB (maxifreak @ ali dah kenal). Umo 30-an. Mula main bdminton sejak sek ren lagi tapi x pandai2 sampai skrg tapi memang betul2 bminat sukan ni sebab nak jaga ksihatan @ kempiskan perut yg makin memboroi. Nak main futsal x larat nak kejar bola. Klu ping pong orait pernah dapat no 3 peringkat negeri masa sekolah dulu. Itu citer dulu laaaa...Now aku kat kja kat JB, maybe next month akan pindah ke KL. Aku bcadang nak stay kat Bangi n join any smasher grup yg sesuai gituuu. OK Tq

  12. #199
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    welcome to bangi.........

  13. #200
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    kalau ramai nak sabtu, sabtu la.kalau ramai nak ahad, ahad la kita main. lokasi kat dewan presint 11. aku dah pre-book. apa2 hal list kan je kehadiran.
    so aku confirm nak main..boleh sms no contact ko tak?so fa r dah ada berapa ramai?power-power tak? jangan buli aku sudah..

  14. #201
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    bulih ajer kalau nak sms. so far kita dua jer yang ader neh. kalau dtg pun aku tak bleh main.mai tengok aje la. aku tak gheti men badminton neh. baru nak bertatih. jgn risau la yea.

  15. #202
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wakloo, cepat sket pindah kl.bleh kita buat kelab gitu. nanti tiap2 minggu bleh berlatih menembak. hahahahaha.

  16. #203
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    wakloo, cepat sket pindah kl.bleh kita buat kelab gitu. nanti tiap2 minggu bleh berlatih menembak. hahahahaha.
    Itu la pasal, aku klu leh mmg nk pindah cepat2 ke KL coz nak rasa angin baru plak dah 6 thn dok jhr. Then dpt join grup badmnton baru...tu yg paling best. Dok main sama sdiri jer boring jugak coz dah tau dah taktik masing2. Sambil pejam mata pun leh agak shutle yg member pukul akan pi tang mana....hehehehehe!

  17. #204
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wah.ini musti terer. tadi nak pegi HE tapi tak sempat.meeting sambung-sambung. habis lambat lak tuh. petang ni kut aku pegi. huhuhuhuhu.

Page 12 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... LastLast

Similar Threads

  1. Anybody need player in Bangi?
    By armotech in forum Malaysia
    Replies: 4
    : 05-26-2013, 04:55 AM
  2. Hi, I'm from Bangi
    By MeteorX in forum Introduction
    Replies: 9
    : 03-12-2013, 11:34 PM
  3. Play In Bangi Ii
    By appleMerah in forum Malaysia
    Replies: 651
    : 02-10-2013, 10:57 PM
  4. Replies: 16
    : 07-10-2012, 02:49 AM
  5. Replies: 6
    : 10-25-2011, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •