User Tag List

Page 13 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 205 to 221 of 580

Thread: Play in bangi..

  1. #205
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yer memang terer bila bola tanggung depan net tu mesti sebat punya n lawan gerenti x leh mbik hahaha...ko cakap ari tu nk angkat Ti 10...pi ler kat Pertama kan la ni ada jualan murah...RM320 jer

  2. #206
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    bila masalahnya aku nak gi pertama.kalau gi petang kang, alamatnya tak dan la nak pegi. hahahaha.

  3. #207
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by wakloo69 View Post
    yer memang terer bila bola tanggung depan net tu mesti sebat punya n lawan gerenti x leh mbik hahaha...ko cakap ari tu nk angkat Ti 10...pi ler kat Pertama kan la ni ada jualan murah...RM320 jer
    emm betulla macam ko cakap Ti 10 harga dia MYR 320.00..dulu aku pernah survey paling murah pun kedai SP Ah Lee Bangsar MYR 380.00 pastu kat Puchong MYR 400.00..
    paling aku tension Arc Saber 10 aku Beli MYR 620.00 kat Puchong.. kat situ jual MYR 510.00 je..
    tensionnn

  4. #208
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Proud to be Malaysian
    Posts
    351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    peh.. mahal2 raket korang pakai.. malu la nk main ngan korang cani..
    pegda, mlm ni aku update minggu ni aku main x.. kalo x mlm ni, esok la.. sbb nk tunggu result kuar luh.. pas result kuar baru bleh update

    off topic - apple, kat tempat ko ade wat internship x ntuk bdak dip ?

  5. #209
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Putrajaya
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi guys,
    return from sabah fri malam...so bleh je pukul sabtu AND ahad. SAbtu nak pakai one OLD fella or not? Kalu nak...txt me at my hanfon apple. Sun for sure turun gak!!! Itu pun lepas pelepas gian at basketball dulu (7~9am).

    apple..bab lawan frenly shiok eh...mau join DUA kaki bleh ah!!!

  6. #210
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    178
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    masuk topic ni baru terang mata, hehe

    dulu aku dok kat area ni la, sebelum awal tahun 2007 aku pindah Sabah, kalo tak, boleh join kan??

  7. #211
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by zydoce View Post
    peh.. mahal2 raket korang pakai.. malu la nk main ngan korang cani..
    pegda, mlm ni aku update minggu ni aku main x.. kalo x mlm ni, esok la.. sbb nk tunggu result kuar luh.. pas result kuar baru bleh update

    off topic - apple, kat tempat ko ade wat internship x ntuk bdak dip ?
    maha2 raket dorang.. leh beli raket aku 6... ni yg nk join korang ni.. leh rasa raket mahal segame dua..hehhee

    woo zydoce...hang msg aku.. aku rasa aku salah save ar no ko..lagi satu.. intern?? tempat aku ada je kalo ko nak wat.. cume bab programming ar...atau nak bab-bab lain leh diskus ngan aku nanti.. takde hal punye.....tapi kompeni aku ni small je lorr.... but akan byk belajar la nanti....
    Last edited by appleMerah; 04-24-2008 at 12:19 PM.

  8. #212
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    maxizfreak, this week hang main hari apa?? sabtu cannot join ar.. but if sunday of course can.. ahad je ar.. leh bersuai kenal... aku baru usha court kat p11 tadi.. member2 aku kata ada 2 court ek ???

  9. #213
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Proud to be Malaysian
    Posts
    351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by appleMerah View Post
    maha2 raket dorang.. leh beli raket aku 6... ni yg nk join korang ni.. leh rasa raket mahal segame dua..hehhee

    woo zydoce...hang msg aku.. aku rasa aku salah save ar no ko..lagi satu.. intern?? tempat aku ada je kalo ko nak wat.. cume bab programming ar...atau nak bab-bab lain leh diskus ngan aku nanti.. takde hal punye.....tapi kompeni aku ni small je lorr.... but akan byk belajar la nanti....
    dh msg dh.. huhu..

  10. #214
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    apple, kita ikut kata survey. aku tadak hal.tapi kalau bleh bagitau la seawal yang bulih dalam kol 11 gitu sbb aku nak gi bayo. tapi aku prefer ari sabtu sbb ahad malam aku ader main lak. penat akunantik. hahahaha.

  11. #215
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by appleMerah View Post
    maha2 raket dorang.. leh beli raket aku 6... ni yg nk join korang ni.. leh rasa raket mahal segame dua..hehhee

    woo zydoce...hang msg aku.. aku rasa aku salah save ar no ko..lagi satu.. intern?? tempat aku ada je kalo ko nak wat.. cume bab programming ar...atau nak bab-bab lain leh diskus ngan aku nanti.. takde hal punye.....tapi kompeni aku ni small je lorr.... but akan byk belajar la nanti....

    Ala bang raket je mahal..main tak power pun..saya baru je belajar main badminton ni..sila beri tunjuk ajar..tu yang nak join geng abang-abang yang power ni

  12. #216
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    geng-geng abang yang power? yang lain tu power, aku tak. pegang rake tpun tak reti. nak servis pun tak reti.huhuhuhuhuhu.

  13. #217
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Aku pun pakai raket cikai gak...yg terbaru aku beli RSL M8 X2 kaler biru, tu pun lepas lego Pro Ace TB 3 aku kt member RM100 dan aku tambah lagi 150 = RM250. Menggeletar tangar beb nak bayar tp x pe laaa sekali sekali nak rasa jugak raket mahal.Sekarang ni dlm proses menyesuaikan diri ngan raket tu. Malam tadi aku main tapi masih lom dapat mencungkil lagi power dan impak maksima sebenar raket tu. Ataupun aku yg x cukup power...hehehehe. Dulu pernah ada Yonex MP77 tp dah patah...aku sayang giler raket tu. Klu ada sapa2 terjumpa MP77 kat memana kedai pls inform me yekkk.

  14. #218
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by wakloo69 View Post
    Aku pun pakai raket cikai gak...yg terbaru aku beli RSL M8 X2 kaler biru, tu pun lepas lego Pro Ace TB 3 aku kt member RM100 dan aku tambah lagi 150 = RM250. Menggeletar tangar beb nak bayar tp x pe laaa sekali sekali nak rasa jugak raket mahal.Sekarang ni dlm proses menyesuaikan diri ngan raket tu. Malam tadi aku main tapi masih lom dapat mencungkil lagi power dan impak maksima sebenar raket tu. Ataupun aku yg x cukup power...hehehehe. Dulu pernah ada Yonex MP77 tp dah patah...aku sayang giler raket tu. Klu ada sapa2 terjumpa MP77 kat memana kedai pls inform me yekkk.
    Pengalaman aku Muscle Power series memang tak kuat body dia..senang crack dan patah..lagi satu pendapat peribadi aku, baik beli racket RSL MYR 250 daripada beli raket Yonex MYR 500 lebih..sebab dia punya power lebih kurang sama..dan yang penting value for money..hahah

  15. #219
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    woo nape raket korang semua leh dapat raket aku 4-6... huhuhu...
    segannye nak main..... tpi hati ini meronta2 nak melihat kamu semua yang berbakat bermain dengan hebat.... ahad??sabtu??? hahah tak abih2.

  16. #220
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wokeh, aku consider ari sabtu yea. kol 10 pagi -12 tgh. tempat seperti yang telah dinyatakan. Sila la hadir yea. Aku nak amek nama neh.Nak hantar gi BAM.wakakakakaka.

  17. #221
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ooo esk ka??? i'll try ar.. coz esok pun ada main ngan pegda... try ar.. cabut jap.. tu pun kalo pegda kasik

Page 13 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... LastLast

Similar Threads

  1. Anybody need player in Bangi?
    By armotech in forum Malaysia
    Replies: 4
    : 05-26-2013, 04:55 AM
  2. Hi, I'm from Bangi
    By MeteorX in forum Introduction
    Replies: 9
    : 03-12-2013, 11:34 PM
  3. Play In Bangi Ii
    By appleMerah in forum Malaysia
    Replies: 651
    : 02-10-2013, 10:57 PM
  4. Replies: 16
    : 07-10-2012, 02:49 AM
  5. Replies: 6
    : 10-25-2011, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •