User Tag List

Page 14 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 222 to 238 of 580

Thread: Play in bangi..

  1. #222
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    esok korang men kat mana wahai apple? nak jugak aku menonton. huhuhuhu.

  2. #223
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Fukushima 50
    Posts
    169
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sekarang nih kita dah ada dua court berbeza pada masa yang sama, banyak kebaikannya sebab kita boleh gather kengkawan yang lebih ramai...

  3. #224
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    tapi yang putrajaya ni mcm tak jadi je. aku join korang aje la. bleh?

  4. #225
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    tapi yang putrajaya ni mcm tak jadi je. aku join korang aje la. bleh?
    court yang ni korang main kat na?

  5. #226
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    kat bangi rasanya. so dengan ini, court kat putrajaya terpaksa dibatalkan. so esok aku akan keboringan kat rumah. wawawawawa.

  6. #227
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Fukushima 50
    Posts
    169
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    kenape x jadik maxiz, geng tengah ramai nih...klu kau nak join contact apple, besok bro mahzan join kot

  7. #228
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Proud to be Malaysian
    Posts
    351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    aku xjd blk la.. projek aku bleh masuk final competition
    next week aku blk, insya'allah.. huhu

  8. #229
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Bro2 semua...aku ada member yg tinggal kat bangi yg tgh cari geng. Dia tinggal kat seksyen 16. So leh tak klu aku mintak dia join geng korang?

  9. #230
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Itupun klu korang setuju laaa...actually dia ni partner duoble aku masa kat johor. Last year dia pindah bangi. Cian dia dah setahun dok menahan gian nak menyemash. Nanti bila aku dah g sana nanti x de la aku tercari2 partner baru.Di atas kesudian tuan/puan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Sekian.

  10. #231
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    BANGI
    Posts
    271
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    alamak.. hari dah berlalu la.. aku ingat korang main kat putrajaya.. aku pun dah lama tak on intenet ni..
    heheh..woo korang ada kaki kat ss16 ke?? aku selalu p situ,, umah membr aku.. ada satu blok tu ada ala2 court badminton.. open punye,, biasa ar celah2 umah... nak test pun ok gak.. aku pun tak penah test,,

  11. #232
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by shahreszan View Post
    Pengalaman aku Muscle Power series memang tak kuat body dia..senang crack dan patah..lagi satu pendapat peribadi aku, baik beli racket RSL MYR 250 daripada beli raket Yonex MYR 500 lebih..sebab dia punya power lebih kurang sama..dan yang penting value for money..hahah
    So klu aku nk beli yonex...model apa yg ko rekemen? aku dok nampak Ti 10 or Arc saber 10 la ni yg paling hangat di pasaran.....Ali, amacam Apacs Fast n Furious 339 ko dah beli tak? Aku baru balik dari kedai raket cari model tu tp x de la....yg ada furious 335,919,223,663 etc. Semua RM119 plus grip, bag string.

  12. #233
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by wakloo69 View Post
    So klu aku nk beli yonex...model apa yg ko rekemen? aku dok nampak Ti 10 or Arc saber 10 la ni yg paling hangat di pasaran.....Ali, amacam Apacs Fast n Furious 339 ko dah beli tak? Aku baru balik dari kedai raket cari model tu tp x de la....yg ada furious 335,919,223,663 etc. Semua RM119 plus grip, bag string.
    depend macamana ko main..kalau ko ni jenis offensive player..memang giler smash..better ko ambik Armortec 700 (raket Lin dan)/ Armortec 900-power (raket Lee Chong Wei)..sekarang kat Pertama ada Promotion AT 900 Power dia jual MYR 450.00 ..retail price MYR 749.00 kiranya 40% diskaun..

    kalau ko jenis main control, defend and sekali sekali counter attack, better ambik Armortec 900-Technique..(raket taufik Hidayat)..Arc Saber 10 ni semua boleh smash ok (tapi tak sepower AT 700) control pun ok..

    pengalaman aku AT 700 ni nak kena tangan kuat..kalau tak main satu game tangan dah sakit..

  13. #234
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    waaaaa.cilakak betol la.nyesal aku tukar tali bg85.sakit bahu aku tak pasal2 je. wakakakakaka. takpe.malam ni bleh test pawarut lagik. belom biase ngan tali kut.

  14. #235
    New Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Seri Kembangan
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by maxizfreak View Post
    waaaaa.cilakak betol la.nyesal aku tukar tali bg85.sakit bahu aku tak pasal2 je. wakakakakaka. takpe.malam ni bleh test pawarut lagik. belom biase ngan tali kut.
    ko letak tension berapa?BG 85 memang keras beb..member aku ada pakai,dia pasang kat AT 900-Technique 3Ug5 dia..aku try memang sangat keras..kalau ko pukul tak hit sweet spot dia.tangan akan sakit..bagi aku BG 66 adalah yang paling best bagi amatur macam kita ni..tali nipis sesuai untuk kaki smash..

  15. #236
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Putrajaya
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    tension aku buat 26. hahahahahaha.takper, tgh ni aku beli lagi satu wilson.pasang tali bg66 tarik 25lbs. bleh tak?

  16. #237
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by shahreszan View Post
    ko letak tension berapa?BG 85 memang keras beb..member aku ada pakai,dia pasang kat AT 900-Technique 3Ug5 dia..aku try memang sangat keras..kalau ko pukul tak hit sweet spot dia.tangan akan sakit..bagi aku BG 66 adalah yang paling best bagi amatur macam kita ni..tali nipis sesuai untuk kaki smash..
    aku pnah pakai BG80 tarik 25 kat RSL 6800.Citernya mlm tu ada friendly ngan polis, tgh sedap smash ngan carlton powerflo BG66 25lbs tetiba putus lak. So aku tuka la ke RSL tu...ko tau tak masa main memang ok..smash power giler tp aku punya wrist, arm n bahu pun kja kuat gak mlm tu. Main 2 set...walhasilnya pagi esoknya. Bahu aku x leh angkat selama smggu. Sakit gilerrrr beb...adoi doi. So nomore BG80 on the future.

  17. #238
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JB, Malaysia
    Posts
    350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by shahreszan View Post
    depend macamana ko main..kalau ko ni jenis offensive player..memang giler smash..better ko ambik Armortec 700 (raket Lin dan)/ Armortec 900-power (raket Lee Chong Wei)..sekarang kat Pertama ada Promotion AT 900 Power dia jual MYR 450.00 ..retail price MYR 749.00 kiranya 40% diskaun..

    kalau ko jenis main control, defend and sekali sekali counter attack, better ambik Armortec 900-Technique..(raket taufik Hidayat)..Arc Saber 10 ni semua boleh smash ok (tapi tak sepower AT 700) control pun ok..

    pengalaman aku AT 700 ni nak kena tangan kuat..kalau tak main satu game tangan dah sakit..
    aku tukang umpan jer...member tukang smash. Kategori kontrol, defend n atack sekali sekala. Almaklum lah dah berumur, lagi satu badan gemok berat 95KG. AS10 brp la ni hg bro?

Page 14 of 35 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast

Similar Threads

  1. Anybody need player in Bangi?
    By armotech in forum Malaysia
    Replies: 4
    : 05-26-2013, 04:55 AM
  2. Hi, I'm from Bangi
    By MeteorX in forum Introduction
    Replies: 9
    : 03-12-2013, 11:34 PM
  3. Play In Bangi Ii
    By appleMerah in forum Malaysia
    Replies: 651
    : 02-10-2013, 10:57 PM
  4. Replies: 16
    : 07-10-2012, 02:49 AM
  5. Replies: 6
    : 10-25-2011, 11:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •