User Tag List

Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Any possibility to add "edit" button for post?

    Any possibility to add "edit" button for post, in case to modify some typos in the submitted post? Thanks.

  2. #2
    Regular Member jhirata's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington, New Zealand, New Z
    Posts
    2,488
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You can only edit your posts within the first 15 minutes after you've posted it. After that, you can't edit it.. only the admins and moderators can.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sound good. Thanks jhirata.

  4. #4
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Speaking of editing typos...

    ...hmm, did i just notice BC now has a spell-checker being added to the posting window??..has this been on for a while or it's just been added??..

  5. #5
    Moderator Oldhand's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Asia
    Posts
    7,332
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    It's been there for quite a while now.
    You didn't notice it because your spelling is right

  6. #6
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ctjcad View Post
    ...hmm, did i just notice BC now has a spell-checker being added to the posting window??..has this been on for a while or it's just been added??..
    hmm, actually i also dunno bc now has spell-checker, chris, where exactly the spell checker at the posting window???

  7. #7
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Uh-dooohh..me, dumb, dumb...

    Quote Originally Posted by Oldhand View Post
    It's been there for quite a while now.
    You didn't notice it because your spelling is right
    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    hmm, actually i also dunno bc now has spell-checker, chris, where exactly the spell checker at the posting window???
    ..i didn't even realize i was surfing and posting using Firefox, instead of IE (or maybe there's a setting in IE that i should turn on). Usually when i post, using IE, i don't see those red dash-line under incorrectly spelled or unrecognizable words.
    George, you'll see a red dash-line underneath incorrectly spelled/unrecognizable words, when you're trying to post/typing a reply (just like in Microsoft Word)...anyway, mystery solved..
    Last edited by ctjcad; 04-23-2008 at 02:42 AM.

  8. #8
    Moderator Oldhand's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Asia
    Posts
    7,332
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default

    AFAIK, the spell-check function within our post-window is browser-dependent.

    I don't know if Internet Explorer provides this for Windows machines... but, surely, a free plug-in should be available.

    Of course, on a Mac, Safari has had this function for a long time now

  9. #9
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ctjcad View Post
    ..i didn't even realize i was surfing and posting using Firefox, instead of IE (or maybe there's a setting in IE that i should turn on). Usually when i post, using IE, i don't see those red dash-line under incorrectly spelled or unrecognizable words.
    George, you'll see a red dash-line underneath incorrectly spelled/unrecognizable words, when you're trying to post/typing a reply (just like in Microsoft Word)...anyway, mystery solved..
    i dont quite understand

  10. #10
    Moderator drifit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    6,428
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    spell checker is an add-on to web browser.
    firefox and opera have it. IE..... not sure

  11. #11
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by drifit View Post
    spell checker is an add-on to web browser.
    firefox and opera have it. IE..... not sure
    im currently using mozilla firefox..
    where exactly is that thing at??
    i mean the add-on as u`ve said

  12. #12
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Hmm..same like in Microsoft Word..

    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    i dont quite understand
    ..george@chongwei, launch Microsoft Word and start typing in there. Now, type the word 'thing' but spell it incorrectly like 'thnig'. You should see a red dash-line underneath the word, that's the spell-check feature.
    If that doesn't show up when you are typing a reply, in BC, then that's what i was asking for. In IE, it doesn't appear but in Firefox, it appears.
    Btw, thanks guys for the inputs-

  13. #13
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    but im using firefox and seems the spell-check feature didnt appear..

  14. #14
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default ^^Hmm..^^

    ..if you typed the word 'thing' as 'thnig' in BC, using your Firefox, and the red dash-line doesn't appear, then you might not have the latest and greatest plug-ins or updates for Firefox...

  15. #15
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thnig >> testing 123:
    haha

  16. #16
    Regular Member george@chongwei's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    MIA
    Posts
    29,946
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i typed the word thnig and then the red dash line got appear..
    but its seems weird that the word will not change to the real meaning

  17. #17
    Moderator drifit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    6,428
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    im currently using mozilla firefox..
    where exactly is that thing at??
    i mean the add-on as u`ve said
    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    but im using firefox and seems the spell-check feature didnt appear..
    Quote Originally Posted by ctjcad View Post
    ..if you typed the word 'thing' as 'thnig' in BC, using your Firefox, and the red dash-line doesn't appear, then you might not have the latest and greatest plug-ins or updates for Firefox...
    it is not direct update. need to add by your ownself.....
    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    thnig >> testing 123:
    haha
    add which that you prefer.....
    https://addons.mozilla.org/en-US/fir...3#dictionaries

Similar Threads

  1. The "U", the "G" and the "tension" specifications of a Badminton racket
    By chris-ccc in forum Badminton Rackets / Equipment
    Replies: 85
    : 07-07-2014, 05:54 AM
  2. Follow up to my "Frustration with Smash City" post
    By tobler in forum Smash City Badminton Club - CLOSED
    Replies: 10
    : 03-07-2008, 06:47 PM
  3. Q: "where did my thread/post go?!?!?"
    By kwun in forum Badminton Central Announcements
    Replies: 0
    : 04-29-2005, 05:39 PM
  4. Weird Bug of "last post"
    By bluejeff in forum Forum Feedback
    Replies: 3
    : 07-19-2004, 09:05 AM
  5. Where did "report post to moderator" go?
    By Neil Nicholls in forum Forum Feedback
    Replies: 10
    : 06-18-2004, 07:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •