User Tag List

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 35 to 51 of 51
  1. #35
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Richmond, BC
    Posts
    5,209
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    i dont think so its the problem with the isp..to me..but for other websites, it loads very fast..but here in bc. takes ages to load
    in fact, i have been borrowing my friend's notebook to online here since last week
    I was pulling your ehhehe!

    Quote Originally Posted by george@chongwei View Post
    tracert done................
    Could post the tracert results? That could help give more details on what is happening.

  2. #36
    Regular Member robin7's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Puchong Prima
    Posts
    13,684
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Matt View Post
    Sounds like the account logged into is not an admin or power user if that is disabled.
    I'm using my own laptop at home.

  3. #37
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Richmond, BC
    Posts
    5,209
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by robin7 View Post
    I'm using my own laptop at home.
    I see, but that does not directly imply that account has administrator privlages.

  4. #38
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default I am having this problem now..

    Quote Originally Posted by suetyan View Post
    I found difficult to access to BC since last week, especially at night Sometimes can load very fast, but sometimes it took me a very long time to load a page, even half an hour Is there any problem with the network? Or it is my own problem?
    Quote Originally Posted by kwun View Post
    i have other reports of the same. i will take a look.
    ..ever since this past weekend or late last week.
    Have been having a hard time accessing/loading BC. Wait time ranges from 1 minute to 2 minutes just to open/load a page.
    But here's the catch, it only happens at night time (U.S. Pacific time). During morning to late afternoon, it's fine. But have seen an occasional lags here & there.

    I've checked and cleared everything (cookies, browsing history etc.).
    Surfing using the IE7 platform. I tried switching to Firefox and same problem.
    No virus, spywares etc.
    Accessing other websites is fine.

    Anyone else in the U.S./California/SoCal region having this problem??..
    Last edited by ctjcad; 08-19-2009 at 12:56 AM.

  5. #39
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Tried switching connection..

    ..with a different ISP and still the same problem...hmm??..

  6. #40
    Regular Member suetyan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Akihabara
    Posts
    8,028
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    same here. I am having a problem in accessing to the forum since this morning. Even I turn my modem on and off for several times, the problem still exists. Accessing to other websites is fine. It is so difficult to load and reply in this thread.

  7. #41
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ? ?The Moon? ?
    Posts
    1,087
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by suetyan View Post
    same here. I am having a problem in accessing to the forum since this morning. Even I turn my modem on and off for several times, the problem still exists. Accessing to other websites is fine. It is so difficult to load and reply in this thread.
    Yes , suetyan I'm having the same problem as you - BC wasn't loading for me this morning.

    Which is strange as normally it works fine .

  8. #42
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    35,911
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    acknowledge that there is a problem. the load level of the server is going up the roof this past few days. looking into it now.

  9. #43
    Administrator kwun's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Santa Clara, California, United States
    Posts
    35,911
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

    Default

    restarted the server processes. seems to be better now.

    i will keep an eye on it throughout the day.

  10. #44
    Regular Member chris-ccc's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    26,574
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Arrow Glad to have found and read the last few posts here

    Quote Originally Posted by kwun View Post

    acknowledge that there is a problem. the load level of the server is going up the roof this past few days. looking into it now.

    .
    Glad to have found and read the last few posts here. Before it, I thought there was something wrong with my internet connection.

    Right now, everything is super fast; loading and posting. Well done kwun !!!
    .
    Last edited by chris-ccc; 08-19-2009 at 11:12 AM.

  11. #45
    Moderator drifit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    6,428
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    so far so good.
    monitoring all day?

  12. #46
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default A big sigh of relieve..

    Quote Originally Posted by kwun View Post
    acknowledge that there is a problem. the load level of the server is going up the roof this past few days. looking into it now.
    Quote Originally Posted by kwun View Post
    restarted the server processes. seems to be better now.

    i will keep an eye on it throughout the day.
    ..*pheeww*...yay, it's back to normal now, problem solved. Good to know i wasn't the only one having this problem.
    I had a feeling it probably had to do with the BC server overloading or under going some maintenance, but not sure if it's coming from kwun's or the actual server hub in Texas. I should've let you know much earlier, when the problem popped up last week. But it wasn't bad and y'day afternoon while i was surfing, it wasn't too bad. But boy, it really went bonkers last night (U.S. time)/day time (Asia and other parts of the world)..
    I guess the overload was caused by people visiting BC for the World Championships. Thank goodness BC didn't crash during the WC!!..
    Quote Originally Posted by drifit View Post
    so far so good.
    monitoring all day?
    ..yes, please do. As a matter of fact, would you mind monitoring BC for 24 hrs??..ya know, to give kwun a bit of break...

  13. #47
    Moderator drifit's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Selangor, Malaysia
    Posts
    6,428
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by ctjcad View Post
    ..yes, please do. As a matter of fact, would you mind monitoring BC for 24 hrs??..ya know, to give kwun a bit of break...
    if there is something wrong, what can i do? phone kwun or yell "kwun!!"?
    err.... kwun still taking his break. dont you notice that he hardly post these few weeks?

  14. #48
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Basement Boiler Room
    Posts
    22,118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i have a hunch that the server got severely bumped by justin's indoor tricycle

  15. #49
    Regular Member ctjcad's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    u.s.a.
    Posts
    19,157
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by drifit View Post
    if there is something wrong, what can i do? phone kwun or yell "kwun!!"?
    err.... kwun still taking his break. dont you notice that he hardly post these few weeks?
    ..i thought you guys mods keep in contact with each other daily? say through IM/Messenger?..
    man, thank goodness kwun wasn't away from his home on a long vacation..imagine the torture we have to go through not having BC run properly..
    Quote Originally Posted by cooler View Post
    i have a hunch that the server got severely bumped by justin's indoor tricycle
    ..wait til he and Brandon start playing games on the computer..

  16. #50
    Regular Member chris-ccc's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    26,574
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs up Badminton Central is back to normal

    Quote Originally Posted by drifit View Post

    so far so good.
    monitoring all day?

    .
    10 hours later... It appears that we are back to normal.
    .

  17. #51
    Regular Member suetyan's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Akihabara
    Posts
    8,028
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    thanks kwun, BC is back to normal again.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Can't access review pages
    By aCROX999 in forum Forum Feedback
    Replies: 5
    : 01-15-2011, 08:36 PM
  2. Unable to access BC :( [Resolved]
    By ae86trueno in forum Forum Feedback
    Replies: 58
    : 08-21-2008, 03:03 PM
  3. Unable to access BC :( [Resolved]
    By ae86trueno in forum Chit-Chat
    Replies: 3
    : 07-10-2008, 07:03 PM
  4. Can't access link
    By Dill in forum Forum Feedback
    Replies: 3
    : 04-12-2004, 12:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •