Privacy settings don't have any effect

Discussion in 'Forum Feedback' started by s_mair, Aug 23, 2016.

  1. s_mair

    s_mair Regular Member

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    4,388
    Likes Received:
    2,727
    Location:
    Germany
    I just noticed that the "Privacy" user settings don't seem to have any effect. For example, I have unchecked the first two boxes (see screenshot):

    upload_2016-8-23_13-37-27.png

    and yet here's what it shows after clicking on my user name in a thread:

    upload_2016-8-23_13-40-51.png

    Can anyone else check and confirm this issue please?

    @kwun
    Could you have at looks at this? Is it possible that this only happens with your one user name?
     

    Attached Files:

  2. phili

    phili Regular Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    825
    Likes Received:
    20
    Location:
    Germany
    I don't see anything. I'm pretty sure only you can see that.
     
  3. kwun

    kwun Administrator

    Joined:
    Apr 24, 2002
    Messages:
    40,328
    Likes Received:
    1,364
    Occupation:
    BC Janitor
    Location:
    Santa Clara, CA, USA
    yup. you can see your own status.

    the only other people who can see it, is the admin. :)
     
    s_mair likes this.
  4. s_mair

    s_mair Regular Member

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    4,388
    Likes Received:
    2,727
    Location:
    Germany
    That's prefect then. Question answered, case closed!
     

Share This Page